Фото галерија

Семинар "Безбедност ученика у школским објектима"

У просторијама школе, 6.12. и 7.12. одржан је семинар "Безбедност ученика у школским објектима".
Дан школе

Поводом дана школе, 28.11.2014.године у просторијама Дома Војске одржана је приредба. Приредбу су припремили Јасмина Николић, наставник српског језика, Слађана Рајковић, наставник музичке културе, Дејан Николић, наставник музичке културе, Оливера Јовановић, Снежана Стојановић, Натали Станковић, Дивна Видановић, Светлана Ћирковић, Сањица Стојановић, Александра Јовановић.
Награђени ученици

Додела диплома и награда ученицима, који су на ликовној радионици, литерарном темату и такмичењу из математике освојили 1.места.
Монографија

Povodom 50 godina rada i postojanja škole, štampana je Monografija. Promocija je bila 27.11.2014. u 18:00, u čitaonici Narodne biblioteke u Pirotu. O knjizi su govorili recenzent, profesor Vidoje Milenković, direktor škole Slavko Ilić, Nataša Branković, pomoćnik direktora i Zoran Marković, profesor srpskog jezika.
Корачајмо заједно

Радионица "Корачајмо заједно",Маја Соколовић и ученици 1-2, 5. разреда и 6.разреда
Спортски дан

Спортски дан, фудбал наставници и деца, Драган Цветковић и Синиша Ненчић
Душан Радовић кроз песму и причу

Приредба за родитеље и наставнике "Душан Радовић кроз песму и причу", Оливера Јовановић и Марија Митић, одељење 3-3
Свиђа ми се ова школа

Ликовна и музичка радионица са децом из вртића, актив 4.разреда,Снежана Стојановић, Дивна Видановић, Данијела Костић - радионица "Свиђа ми се ова школа"
Зову нас бројеви и слова

Приредба за децу из вртића "Зову нас бројеви и слова", Марија Тошић, одељење 2-2
Вукова недеља у школи

Од 3 - 7.11.2014.обележена Вукова недеља у школи.Ученици у Црноклиштиу и Станичењу одржали радионице о Вуку Караџићу.Ученици II-1 посетили музеј Понишавље .У холу школе постављена изложба ликовних радова ученика I-2 и III-3.