Фото галерија

Душан Радовић - кроз песму и причу

У сарадњи са Дечјим одељењем Народне библиотеке Пирот,4.11.2014.одржана радионица са ученицима III-3 одељења наше школе под називом"Душан Радовић - кроз песму и причу"
Растимо заједно

16.10.2014. у школи "Младост" реализован је "Растимо заједно". Сарадници пројекта су Маја Соколовић и Оливера Јовановић, учитељице наше школе.
Душан Радовић

Европска недеља програмирања

У ОШ "Душан Радовић" одржана је радионица поводом Европске недеље програмирања.Реализатор радионице је Драгиша Најденовић, координатори Станко Андонов и Сања Ристић. Радионици су присуствовали наставници и ученици.
Дечја недеља

Поводом обележавања Дечоје недеље, у нашој школи је организован јавни час физичког васпитања. У занимљивим играма, учествовало је 105 ученика, исто толико родитеља и њихове учитељице. Реализатори јавног часа су: Светлана Ћирковић 1/1, Натали Станковић 2/1, Александра Јовановић 3/2, Снежана Стојановић 4/1, Дивна Видановић 4/2, Сањица Стојановић, одељење у Станичењу, Снежана Алексић, одељење у Црноклишту и Маја Игњатовић са ученицама 8. разреда. Часу су присуствовали директор школе, помоћница директора и колеге из школе.
Настава у природи на копаонику

U periodu od 8. do 13. 6. realizovana je nastava u prirodi na Kopaoniku. Za 37 ucenika treceg razreda i cetvoro ucitelja, smestaj je bio organizovan u hotelu Srebrna lisica. Tokom sestodnevnog boravka, ucenici su upoznali lepote i znamenitosti Kopaonika: Pancicev vrh, Markov kamen, Pajino preslo, ski centar Rtanj, videli endemske biljke, druzili se, ucili i zabavljali se.
Настава у природи ученика 4. разреда

Од 14. до 19. маја 2014.године реализована је настава у природи за ученике четвртог разреда. На Златибор је путовало 47 ученика са троје учитеља и стручним вођом -директором школе. Хотел "Планум" на златибору испунио је све потребе и очекивања ђака. Током шестодневног боравка на Златибору ученици су упознали ближу околину, посетивши следећа места: Златиборска језера, Краљеве конаке, споменик НОР-а, ранч Зова, шеталиште у центру "града", Дрвенград на Мокрој Гори. Ученици су се вратили у Пирот богатији за предивно искуство јер су делић свог детињства преживели на посебан начин.
Екскурзија 8.разреда

Ексурзија за ученике осмог разреда организована је 25.04.2014.године. Правац је био следећи: Пирот- Фрушка Гора- Сремски карловци-Врбас. За време екскурзије ученици су посетили следећа места: - на Фрушкој Гори манастир Крушедол -у Сремским Карловцима карловачку гимназију, Саборну цркву и Патријаршију -на Палићу Палићко језеро и Зоо врт -у Суботици Градску кућу и музеј -у Новом Саду споменик Светозара Милетића, цркву Свете Марије -Петроварадинску тврђаву.
Настава у природи за ученике другог разреда

Настава у природи је организована за ученике другог разреда.Правац је био следећи: Пирот-Луковска Бања-Пирот. За време наставе у природи, ученици су поред својих обевезних активности посетили и нека места:гејзире, водопад, место Девојачке сузе, хотел "Јеленак" и игралиште поред хотела.