Директор УНИЦЕФ-а за Србију, Мишел Сен Ло, посетио нашу школу

Датум: 30. Mart 2017 07:44 Категорија: Новости

Господин Мишел Сен Ло, држављанин Хаитија, има 30 година професионалног искуства у области развојних програма, укључујући и 19 година рада на високим позицијама у јавном сектору у родном Хаитију и у УНИЦЕФ-у. Бавио се и самосталном делатношћу у приватном сектору. Радио је у различитим професионалним и културним окружењима, при чему му је од велике користи познавање три службена језика Уједињених нација – француског, шпанског и енглеског.



Високи гост је јуче, приликом боравка у Пироту разговарао са челницима локалне самоуправе, обишао Општу болницу и ОШ “Душан Радовић”.



Директорка Школе, Наташа Бранковић, је веома задовољна посетом и каже да се директор УНИЦЕФ-а веома интересовао за стање у Школи, о бројнимм активностима и сматра да је стекао добре утиске.
 
“Разговарали смо у веома срдачној атмосфери. Разговор је био усмерен на решавања у свету, на помоћ која је неопходна великом броју деце која су угрожена природним катастрофама или ратним дешавањима. Занимало га је како у нашој Школи функционише инклузија, начину њене реализације и колико је деце обухавћено. Интересовао се за стручно усавршавање запослених и даљим плановима тако да смо се на обострано задовољство договорили о даљој сарадњи”- каже Наташа Бранковић.