Обука за учитеље „Вођење евиденције и издавање јавних исправа у основној школи“

Датум: 18. Januar 2016 20:14 Категорија: Новости

У ОШ „Душан Радовић“ Пирот је 18. јануара 2016. год. одржана обука за учитеље „Вођење евиденције и издавање јавних исправа у основној школи“ а све у циљу унапређивања система оцењивања ученика у првом разреду основног образовања и васпитања и упознавање са Правилником о садржају и начину вођења евиденције и издавању јавних исправа у основној школи. („Сл.гласник РС“ бр. 70/2015.)

Јавила се потреба за додатним појашњењима, односно обукама које би унапредиле вештине учитеља да што квалитетније и ефикасније воде евиденције у складу са новим прописима.

Школска управа Ниш је организовала саветовање на теритирији Пиротског управног  округа.

Реализатори саветовања су учитељи који су стекли звање педагошки или самостални саветник: Натали Станковић, Светлана Ћирковић, Марија Тошић, Данијела Младеновић.

Саветовању је присуствовало 80 представника учитеља свих основних школа Пиротског округа и то учитељи I разреда матичних школа и по један представник учитеља комбинованих одељења, представници учитеља II, III и IV разреда као и наставници енглеског језика који изводе наставу од I до IV разреда основне школе.



Слике