Продужени боравак

Датум: 24. Oktobar 2016 22:00 Категорија: Новости

У ОШ „Душан Радовић“ почео је са радом продужени боравак. Према речима директорке школе, Наташе Бранковић, ово ће бити место за ученике првог и другог разреда где ће моћи да раде своје домаће задатке и да своје слободно време проводе на безбедном месту на креативан начин.



Соба предвиђена за продужени боравак уређена је на најбољи могући начин и опремљена свим оним што је деци тог узраста потребно. Опремање собе помогла је Градска управа Пирот.



Данас је продужени боравак у школи „Душан Радовић“ свечано отворен. На почетку се гостима и деци обратила директорка школе истичући важност продуженог боравка за школу, децу и родитеље.





Поред деце и учитеља свечаном отварању присуствовали су и директори основних школа, ПУ „Чика Јова Змај“ и представници Градске управе. Приказан је кратак филм о школи, а касније су деца извела пригодан програм.



Заменик градоначелника Видојко Панајотовић рекао је овом приликом да Градска управа издваја значајна средства за помоћ школама како би деци створили што боље услове за образовање и боравак у школи. Панајотовић сматра да је продужени боравак велика помоћ родитељима у чувању деце и њиховом образовању и васпитању.