Дан школе 2016.

Датум: 28. Novembar 2016 09:15 Категорија: Новости

У сали Дома културе је одржана Свечана академија поводом 52 године постојања и рада ОШ „Душан Радовић“. Током целе протекле недеље у Школи су се одржавале различите активности такмичарског и забавног карактера које су осмишљавали ученици и наставници.
 
Директорка Наташа Бранковић пре почетка свечаности рекла је да су на организацији Свечане академије радили наставник српског језика и књижевности Зоран Марковић и наставници музичке културе са ученицима. Она је истакла да је ова свечаност као круна овогодишњег обележавања Дана школе после бројних активности које су реализоване у Школи. Ова година обележена је, између осталог, значајним успесима ученика и отварањем продуженог боравка у Школи, издвојила је директорка.



Сала Дома културе била је мала да прими све који су дошли да пропрате Свечану академију, а деца су се потрудила да пригодним програмом увеличају свечаност у чему су и успела.



Госте је на почетку поздравила директорка Наташа Бранковић истичући да су визија и  задатак свих запослених у Школи да образују децу за ново време, за успешан и квалитетан живот на чему сви активно раде. Бранковићева се захвалила свим партнерима на сарадњи са жељом да тако наставе и убудуће.